Implicare sociala

 •  Decembrie 2015

  DSC02883

  Familii nevoiase din Corunca

  Nu exista sunet mai frumos in lumea asta decat chicotul copiilor fericiti. Asa ne-au primit Istvan si Imre, copii familiei Bodoni. Bucurosi ca in acest an si ei primesc cadouri. Si ca mereu este speranta pentru mai bine! Si noi bucurosi ca masa lor a fost neincapatoare pentru darurile ce le-am dus. In vecinatatea noastra, In Corunca, am mai vizitat familia Duka si pe domnii Nehez si Balasz.

 •  Decembrie 2014

  DSC00473

  Casa de copii Glodeni 

  O ocazie mai deosebita!  Am vizitat Casa de copii Glodeni. Si nu oricum … cu daruri. Spre bucuria celor mici. Fotografiile spun tot despre fericirea acestor copii atunci cand primesc in dar cele mai simple lucruri: dulciuri si jucarii. Le dorim sanatate si le transmitem un gand bun, acum la sfarsit de an!

 •  Decembrie 2014

  67380_294198717370424_6835168511213208579_n

  Atelier de Creatie

  Creative Hands, în parteneriat cu Ford Mures, a organizat in data de 11 decembrie 2014 un atelier de creaţie pentru copii.

  Copiii au realizat cu propriile mânuţe oameni de zăpadă alături de noi şi au participat la câteva activităţi surpriză.

 • 1 iunie 2013

  DSCN1777

  Ofera bucuria unei jucarii

  Promenada Mall si Ford Mures te-au ajutat sa provoci un zambet in viata copiilor orfani din judetul Mures. Cum? Am colectat jucarii pe care copilasii nostri nu le mai folosesc in centrele de colectare din Promenada Mall si showroom-ul Ford Mures si le-am predat Directiei Generale pentru Protectia Copilului Mures. Acestia le-au sortat si le-au distribuit copilor aflati in grija lor.

 • Decembrie 2012

  DSC05768

  Maria Notigan

  Maria Notigan m-a intampinat in usa, sprijiita pe un cadru metalic. In spatele dansei galetii de apa. Facea curatenie. Probabil de Craciun. Are 85 de ani. Este singura. Vaduva, fara copii. A avut copii de suflet, dar au parasit-o. Factura la gaz ii depaseste pensia lunara de 232 lei.

   

 • Decembrie 2011

  social.2011.nagyibolya

  Familii nevoiase din Targu Mures

  D-na Nagy Ibolya locuieste singura intr-o casa din Remeta. Parasita de familie, isi duce traiul in locuinta fara gaz si fara electricitate. De peste 2 ani de zile nu are nici un venit. Se incalzeste cu lemnele ce le taie din livada ce i-a mai ramas in spatele casei. Insa in casa dansei este mai frig decat afara.

   

 • Octombrie 2010

  social2010.1

  Asociatia de ajutor Johannes

  Echipa Autohaus Westcar a participat alaturi de Asociatia de Ajutor Johannes la o actiune de binefacere pentru copii nevoiasi din Grumezoaia, Moldova. Copilasii au primit hainute, papucei, rechizite si jucarii necesare pentru inceperea noului an scolar.

   

   

 • Decembrie 2009

  Familia Szasz

  Familii nevoiase din Targu Mures, Remetea si Porumbeni

  Mama a 4 copii, Csilla Szasz, isi sustine familia dintr-un venit lunar de 430 ron. Szilard, in varsta de 15 ani, sufera de retard psihic si fizic, neputand sa umble si sa vorbeasca, iar Iuliana Angela, in varsta de 13 ani, sufera de insuficienta renala cronica. Fratele lor, Robert, in varsta de 11 ani sufera de asemenea de retard psihic si fizic.

   

   

 • Decembrie 2008

  Familia Moldovan Targu Mures

  Familia Moldovan

  Suntem bucurosi ca in acest an putem sa impartasim parte din lumina Sarbatorilor noastre cu familia Moldovan. Formata din 6 membri, 4 minori, mama acestora si bunica minorilor, familia Moldovan locuieste pe strada Margaretelor din Targu Mures, in conditii greu de imaginat.

   

   

 • Decembrie 2007

   

  social11

  Familii nevoiase in Corunca

  Alaturi de Primaria localitatii Corunca, am cercetat nevoile speciale ale celei mai apropiate comunitati muresene. Am gasit doua familii ce se confrunta cu dificultati materiale astringente.

 • Decembrie 2006

  social10

  Casa de copii Speranta si Lumina “GATIEF”

  Situata in apropierea comunei muresene Bardesti, Casa de copii “Speranta si Lumina” ofera adapost pentru 25 de copilasi abandonati de partintii lor.