• Pre-verificare I.T.P.

    Un mod sigur de a preveni un refuz ITP

    Daca masina ta are mai mult de 2 ani, trebuie sa treaca prin verificarea tehnica anuala pentru a fi sigur ca indeplineste normele de siguranta a circulatiei pe drumurile publice si standardele de protectia mediului. Cel mai bun loc pentru efectuarea inspectiei este reteaua de reparatori autorizati Ford.

    • Ford Motorcraft – Pre-verificare I.T.P. – autoturisme si autoutilitare gratuita*

    programari service

     pre_verificare_itp_service_mures

Termeni si conditii: 

Imaginile si informatiile prezentate pe acest site sunt oferite cu titlu informativ. Este posibil ca imaginile sa nu infatiseze exclusiv specificatii disponibile in Europa si/sau in Romania. Culorile pot diferi, in realitate, in functie de ecranul calculatorului sau dispozitivului mobil. Anumite accesorii si/sau optionale pot fi disponibile contra cost.

Politica Ford este una de dezvoltare continua a produselor. Ne rezervam dreptul de a modifica, in orice moment, specificatiile, culorile, modelele si elementele ilustrate si descrise pe acest site, cu respectarea prevederilor legale.Reparațiile necesare în urma verificării reprezintă servicii contra cost și se comandă separat. Inspecția se face in service-uri autorizate R.A.R. Alte detalii aferente ofertei sunt disponibile în paginile de promoție detaliate pe ford.ro și în rețeaua de reparatori autorizați Ford.