ford-promotions-ro-edit_ford_Igienizare-3x1-2160x720-bb-boy-holding-rabbit.jpg.renditions.extra-large

Sezonul cald este aici, la fel si alergiile!


Este momentul potrivit sa acorzi atentie calitatii aerului din masina ta! Uita de praf, alergeni si protejeaza-te impotriva bacteriilor cu filtrele aer habitaclu de la Ford, acestea fiind cea mai buna bariera impotriva impuritatilor.

Filtrele de polen carbon activ asigura un aer curat si tin departe praful si gazele de esapament, motiv pentru care Ford vine in intampinarea ta cu trei oferte imbatabile:

  • Pachetul de igienizare – Pentru doar 91 lei (TVA inclus) ****, beneficiezi de curatarea casetei filtrului de polen si de manopera;
  • Pachet filtru aer habitaclu si igienizare – Pentru doar 224 lei (TVA inclus) ****, beneficiezi de filtrul de polen carbon activ, curatarea casetei filtrului si de manopera.
  • Pachet filtru aer habitaclu MicronAir Protect si igienizare – Pentru doar 251 lei (TVA inclus) ****, beneficiezi de filtrul aer habitaclu MicronAir Protect, curatarea casetei filtrului si de manopera.

MicronAir Protect asigura o bariera bacteriostatica si fungistatica impotriva unei multitudini de bacterii gram-pozitive si gram-negative, drojdii si ciuperci si prezinta proprietati antivirale dovedite (virusul gripal H1N1 si coronavirus HCOV 229E), conform ISO 18184. Filtrul nu contine nano-argint ( care a fost asociat unei anumite toxicitati) iar ingredientul activ al filtrului  este un extract natural de fructe ( monohidrat de acid citric nr. CAS 77-92- 9 si/sau 5949- 29- 1), ce acopera virusurile cu o anvelopa proteica, ce inactiveaza aceste virusuri. Extractul natural de fructe este clasificat drept biocid, in conformitate cu reglementarile UE.
Ford recomanda insistent inlocuirea filtrului aer habitaclu ( polen) MicronAir Protect la fiecare 12 luni, pentru o siguranta completa.


Termene si conditii: 

Imaginile și informațiile prezentate pe acest site sunt oferite exclusiv cu titlu informativ și nu au valoare contractuală. Este posibil că imaginile să nu înfățișeze exclusiv specificații disponibile în Europa și/sau în România. Culorile pot diferi, în realitate, în funcție de ecranul calculatorului sau ale dispozitivului mobil de pe care se vizualizează produsele dar și de luminozitatea din mediul ambiental în care sunt prezentate sau vizualizate produsele. Anumite accesorii și/sau opționale pot fi disponibile contra cost.

Este esențială contactarea distribuitorilor Ford înainte de încheierea contractelor de achiziție a produselor.

Politica Ford este una de dezvoltare continuă a produselor. Ne rezervăm dreptul de a modifica fără preaviz/notificare prealabilă, în orice moment specificațiile, culorile, modelele și elementele ilustrate și descrise pe acest site.

Legislația europeană și națională în materia procedurii de testare a valorilor de emisii și consum WLTP nu oferă un nivel de claritate suficient, în acest moment, în ceea ce privește valorile (de emisii și consum) înregistrate de autovehiculele asupra cărora s-au efectuat modificări constructive (“conversii”) prin intermediul carosierilor autorizați. În mod specific, în acest moment, legislația nu abordează suficient de clar problematica efectuării conversiilor înainte de punerea în circulație. De aceea, pentru evitarea situațiilor incerte, recomandăm efectuarea conversiei ulterior înmatriculării.

  • [*]Preț de vânzare cu amănuntul recomandat și neobligatoriu; prețul include taxa pe valoarea adăugată (TVA), dar nu include eventuale bonusuri sau reduceri din cadrul unor campanii promoționale. Vă rugăm contactați dealerii autorizați Ford pentru detalii contractuale și tehnice (inclusiv consum și emisii) înainte de achiziție.
  • [ **]Preț de vânzare recomandat și neobligatoriu; prețul nu include TVA sau taxe/accize guvernamentale sau costul plăcuțelor de înscriere în circulație provizorii, eventualele bonusuri sau reduceri din cadrul unor campanii promoționale. Vă rugăm contactați dealerii autorizați Ford pentru detalii contractuale și tehnice (inclusiv consum și emisii) înainte de achiziție.
  • [ ***]Preț standard de vânzare, fără TVA, acesta nu include, printre altele, costul livrării către Dealer, taxe/accize guvernamentale, costul plăcuțelor provizorii, eventualele bonusuri sau reduceri din cadrul unor campanii promoționale. Vă rugăm contactați dealerii autorizați Ford pentru detalii contractuale și tehnice înainte de achiziție.
  • [ ****]Prețurile de vânzare sunt recomandate și includ TVA.