Autohaus Westcar

Autohaus Westcar ofera un pachet integrat de produse si servicii auto, comercializand toata gama de autovehicule si autoutilitare Ford in judetul Mures. Incepand cu anul 2012, am completetat gama de servicii cu divizia de masini rulate.

Autohaus Westcar a dezvoltat una din cele mai moderne locatii de vanzare, construita in conformitate cu standardele Ford, incluzand si o unitate service ce ofera o gama completa de servicii post-vanzare. Obiectivele Autohaus Westcar pe termen scurt și mediu sunt consolidarea relației client-marcã -companie, prin derularea unor programe concrete și coerente de loializare și fidelizare a clienților precum și prin fructificarea parteneriatelor strategice încheiate la nivel de rețea.

In cadrul Autohaus Westcar, lucreaza profesionisti de inalta clasa, care au fost pregatiti in cadrul programelor de training organizate in parteneriat cu importatorii si producatorii marcilor reprezentate.Valorile Autohaus Westcar sunt foarte importante, deoarece ele contureaza personalitatea organizatiei noastre. Acestea afecteaza modul in care muncim, produsele si serviciile pe care le furnizam. Acestea sunt: satisfactia clientului, stapanirea riscurilor, productivitatea si perfectionarea continua.

Promotor al noului, Autohaus Westcar a ales sa investeasca intr-un complex auto integrat ce poate satisface total clientul, sa pregateasca o echipa de profesionisti antrenati pentru performanta si sa fie parte constitutiva a comunitatii prin actiunile sociale pe care le sustine an de an.