Kuga 2.5 Duratec FHEV 190 CP, cutie automata CVT, tractiune integrala*


Frumos conturat, remarcabil de eficient, mai mult decat capabil. Ca parte a angajamentului Ford de a completa gama noastra cu modele electrice, noul Kuga este disponibil in trei versiuni de vehicule electrificate: Ford Kuga Hybrid, Kuga Mild Hybrid si Kuga Plug-in Hybrid.

Tehnologia hibrida avansata a Ford este conceputa pentru a oferi o abordare mai curata, mai silentioasa si mai rafinata a condusului SUV-urilor. Modelele Kuga Hybrid sunt disponibile chiar si cu tractiune integrala (AWD) pentru capabilitate sporita.

Dotari incluse pentru versiunea Kuga 2.5 Duratec FHEV 190 CP, cutie automata CVT, tractiune integrala:

  • Aer conditionat cu reglare automata
  • Sistem de navigatie
  • Ecran tactil de 8”
  • Senzori de parcare spate
  • Sistem de asistenta precoliziune
  • Camera video spate
  • Oglinzi laterale reglabile electric si incalzite
  • Sistem Keyless Entry pentru usile din fata si Keyless Start
  • Jante aliaj

*Termeni si conditii:

Imaginea este cu titlu de prezentare si nu creeaza obligatii contractuale.

FOARTE IMPORTANT: Plaja de valori de consum si emisii CO2  in sistemul WLTP pentru Kuga 2.5 Duratec FHEV 190CP, cutie automata CVT, tractiune integrala, conform legislatiei si recomandarilor europene in vigoare: 5.4l /100km – 5.9l /100 km; plaja de valori de emisii CO2 (g/km): 124g/km – 135g/km. Aceste valori sunt masurate in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare (Regulamentul (UE) 2017/1151 al Comisiei din 1 iunie 2017 de completare a Regulamentului (CE) nr. 715/2007 al Parlamentului European și al Consiliului privind omologarea de tip a autovehiculelor în ceea ce privește emisiile provenind de la vehiculele ușoare pentru pasageri și de la vehiculele ușoare comerciale (Euro 5 și Euro 6). Valorile de consum si emisii WLTP sunt influentate, printre altele, de echipamentele montate pe autovehicul (i.e. de dimensiunile anvelopelor sau modificari constructive aduse de carosieri), de stilul de condus, de incarcatura autovehiculului, de conditiile meteo-climaterice..

Oferta nu include contravaloarea altor echipamente, accesorii sau dotari optionale deja mentionate, este supusa unor termene, respectiv conditii si este valabila la dealerii participanti in program. Aceasta oferta are caracter preliminar si general informativ cu privire la principalii termeni comerciali si economici ai unei posibile operatiuni viitoare si nu contine elementele obligatorii ale formarii unui contract. Simpla manifestare a intentiei de acceptare a prezentei oferte nu echivaleaza si nu constituie contract valabil incheiat conform prevederilor Codului Civil. Prezenta oferta este valabila 15 zile de la data prezentarii ofertei, sub rezerva modificarii conditiilor acesteia.

Pentru informatii de ordin legal suplimentare referitoare la valori de emisii si consum, va rugam consultati autoritatile relevante ale statului (ex: Registrul Auto Roman, etc) si autoritatile/legislatia fiscale relevante pentru determinarea cuantumului eventualelor taxe/impozite care se calculeaza pe baza valorilor indicate mai sus.

Detalii si explicatii suplimentare despre campanie – la dealerii autorizati Ford participanti la campanie si pe www.ford.ro

Campania este valabila in perioada 01.10-31.12.2021Se aplica vehiculelor comandate in cadrul perioadei mentionate la acest paragraf in termenii si conditiile afisate si poate suferi modificari neanuntate.